Premier League har været i gang i noget tid nu og vi har fået et indblik i, hvordan de forskellige klubber har handlet på transfermarkedet og hvilke positioner de måske stadig kunne forbedre. Det har givet os et Premier League-hold indtil videre, der er bedst. Så god, at holdet i skrivende stund ville kunne slå et hvert andet Premier Leaguehold.

Det er vi i hvert fald overbeviste om. Hvad synes du?

Med inspiration fra det engelske medie Goal.com gennemgår vi holdet herunder:

Målmand: David De Gea. Den spanske målmand har sat alle angribere på plads og det er simpelthen bare enormt svært at passere målmanden, der ser ud til at forlænge sin kontrakt med The Red Devils.

Højre back: Cesar Azpilicueta. Den spanske back har været outstanding i sine offensive aktioner, hvor han overraskende godt har fungeret med landsmanden Alvaro Morata. Desuden er han bund solid defensivt og hurtigere end de fleste fløjspillere.

Midterforsvarer: Eric Bailly og Phil Jones. Makkerparret Phil Jones og Eric Bailly Manchester United-forsvaret er nok pt. det bedste i Premier League. Primært på grund af dem, at mandskabet lukker så få mål ind.

Venstre back: Ben Davies. Den måske lidt oversete venstreback er i gang med en stærk sæson i Tottenham, hvor han laver assists på samlebånd…

Central midtbane: Kevin De Bruyne og Nemanja Matic. Matic er kommet til United efter en fantastisk sæson i Chelsea. Han fortsætter simpelthen bare hvor han slap; med at erobre bolde og tackle modstanderne. Omvendt har De Bruyne ikke har den bedste sæson i fjor, men med kanon-målet mod Chelsea i weekenden ser Manchester City ud til at have fundet sin ny guldfugle.

Højre kant: Raheem Sterling. Selvom Sterling løber på en sjov måde, går det stærkt. Rigtigt stærkt og så kan han til og med drible og score mål. Vi vil vædde på, at han har hurtige fødder end selv den bedste bokser.

Venstre kant: Mohammed Salah. Lynhurtig kant fra Liverpool, der har vist sig at være pengene værd. Mon han kan bringe Merseyside-klubben tættere på titler i denne sæson.

Angribere: Harry Kane og Romelu Lukaku. Det bliver nok mellem Kane og Lukaku vi finder Premier Leagues topscorer. Lige nu er Kane den mest scorende spiller i kalenderåret 2017, stærkt efterfulgt af Lukaku, der bare vil vinde titler med sin nye klub.

Se hele holdet på billedet herunder: