Der ligger to professionelle fodboldklubber i den italienske by Milano.
Og det er ikke helt to ‘normale’ klubber – det er nemlig to er Italiens bedste klubber i historIen; Inter Milan og AC Milan. 

AF KRISTIAN PARIS 

De to Milano-klubber ser i øjeblikket ud til at have et godt øje til den samme spiller, hvilket kan skabe en del røre i byen.

Begge mandskaber har ikke gang i den bedste Serie A-sæson, hvorfor de naturligvis allerede nu er gået i gang med at kigge sig om efter forstærkninger til deres trupper.

Inter Milan indtager i øjeblikket en femteplads i ligaen, en tand bedre en bysbørnene AC Milan, der rangerer på en skuffende syvende plads.

For det første er valget faldet på en Premier League profil, der spiller i Man City. En ikke helt så prominent spiller mere, men dog stadig en stor profil for englænderne.

Ivorianeren Yaya Toure har kontraktudløb for City til sommer, hvilket højst sandsynligt skaber en del opmærksomhed om ham, eftersom de to klubber ikke er de eneste, der vil gå efter den 33-årige midtbanespiller .

Der hersker desuden stadig tvivl om, hvorvidt englænderne ønsker at tilbyde den store midtbanespiller en forlængelse. Pt. ser det dog ikke sådan ud.

Midtbanespilleren er dog gået offentligt med et ønske om at blive i klubben, når eller hvis han kontrakt ikke bliver forlænget.

Ifølge hans agent, Dimitri Seluk, er der hele fem klubber, der er interesseret i den høje ivorianer. Heriblandt Ligue 1s førerhold AS Monaco.

Indtil videre har Toure optrådt 21 gange i alle turneringer, hvilket er hans syvende sæson i klubben.

Hvis et skifte skulle blive en realitet til sommer, kan landsholdspilleren også forvente at gå betydeligt ned i løn, i forhold til at hans nuværende kontrakt, der sikrer ham 2,3 millioner danske kroner om ugen…