Så er det om en times tid, at VM-kvalifikationskampen mellem Irland og Danmark bliver sat i gang. Og Åge Hareide har til dagens opgør valgt disse 11, til at forsøge at spille Danmark til VM i 2018. Hareide har valgt at ændre på to pladser…

Her er de 11, der skal spille Danmark klar til VM 2018…

Kasper Schmeichel – Andreas Christensen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger – William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius, Pione Sisto

06-10-2001: Landskamp i Parken. (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Her er hvad Hareide sagde på gårsdagens pressemøde:

“Jeg synes, vi skal kræve mere fra alle. Det er ikke kun Christians ansvar, det er alles. Det er vores helt store mål for i morgen (i dag, red.), at vi får lidt mere ud af alle. I fodbold er det nemmere at stoppe noget end at skabe det, og det er også derfor, at de kreative spillere bliver mere og mere vigtige i fodbold. Man skal skabe pladsen til dem, så de kan blive afgørende, men det er naturligt, at modstanderholdet vil gøre alt for at lukke ned for dem. Vi må gøre vores til at finde pladsen og også få Christian på bolden. ”

“Vi skal bare fortsætte i samme spor og tage det sidste skridt og prøve at score et mål. Det er vores ambition. Efter omstændighederne var det meget godt i København, fordi vi havde bolden meget, og vi skabte nok chancer til at score et mål. Men nogle gange lykkes man ikke. Vi får en bedre bane at spille på her”, siger Hariede til B.T. og afslutter:

“Vi havde 580 afleveringer i kampen, og 85 procent af dem ramte en dansk trøje. Irland havde 206 afleveringer, og de var nede på en succesrate på 60 procent, så det er os, der skal skabe kampen, og det gør vi gerne. Vi vil forsøge at skabe chancerne til at vinde…”