Arsenal-træner Arsene Wenger er nået til enighed om en ny to-årig kontrakt, der forlænger hans 21-årige forløb i klubben. 

Af: KRISTIAN SKOVBY

Wenger og klub-ejer Stan Kroenke mødtes mandag til et møde, der skulle afgøre franskmandens fremtid. En beslutning der skulle videresendes til bestyrelsen ved tirsdagens bestyrelsesmøde.

Arsenal planlægger at lave den officielle udmelding på onsdag.

The Gunners blev nummer fem i Premier League i denne sæson, den første gang, de har sluttet uden for top fire siden Wenger tog over i 1996. En meget imponerende statistik må man sige, især når man tænker på, hvor konkurrencedygtig en liga Premier League er.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

De sluttede 18 point bag mestrene fra Chelsea, men de slog altså Chelsea 2-1 i FA Cup-finalen på Wembley i lørdags.

Wengers kontrakt udløb oprindeligt efter denne sæson, men det ser ud til, at Wenger alligevel får lov til at tage et par år til i sin elskede klub. Han har jo også gjort et fantastisk stykke arbejde, især når man tænker på, hvor få midler Wenger har haft til rådighed i forhold til sine konkurrenter i Premier League.

De seneste år har Arsenal ellers hentet store spillere, som Mesut Øzil og Alexis Sanchez. Det kan dog blive svært at holde på spillere som disse, da man ikke er en del af Champions League-fodbold i næste sæson og det vil derfor også være meget svært at lokke klassespillere til klubben.

Wenger førte the Gunners til tre Premier League titler og fire FA Cups i sine første ni år i spidsen for Arsenal.

Wenger har i år fået rigtig meget kritik, både af medier, men også fra egne fans, som har buet af ham og haft bandere, hvor der står “Wenger out” på. Det ser dog ud til, at fansene må leve et par sæsoner endnu med Wenger.