Sevilla har de sidste par sæsoner oplevet stor succes udenfor hjemlandet Spanien, idet de før sidste sæson havde været i Europa League finalen tre år i streg. Og det kommer man altså kun hvis man holder på sine stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

Atletico Madrid og nu netop offentliggjort købet af Sevillas kantspiller  Víctor Machín Pérez ‘Vitolo’, der de seneste par uger offentlig har indrømmet, at han vil væk fra den spanske klub.

Via klubbens officielle hjemmeside er handel blevet bekræftet, men på grund af hovedstadsklubben såkaldte ‘transfer ban’ vil han ikke kunne spille for de rød hvid stribede før januar 2018. Derfor indgår der også en lejeaftale for spilleren, der tilbringer første halvdel af sæsonen hos en anden La Liga klub, nemlig UD Las Palmas.

 (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

 

Handlen betyder også, at midtbanespilleren slutter et fire år langt ophold i Sevilla, efter han har valgt Simeone og co. Den spanske landsholdsspiller bringer til Simeones hold både fart og individuelle offensive udfordringer, ligesom han også har sans for en mod en udfordringer, der ofte resulterer i mål.

Så ofte, at han i sidste sæson scorede seks for Sevilla, der blev fulgt op af seks assists også i hans 30 kampe i ligaen.

Vitolo vandt i sin tid i Sevilla tre Europa League trofæer fra årene 2013-2016, og på den måde har han givet udtryk for sine evner både i hjemlandet men også internationalt. Han har nemlig spillet 11 landskampe for Spanien.

Men den 27-årige vil nu i første halvdel af sæsonen blive en del af sin tidligere klub, Las Palmas, der også er hans hjemby. Her vil han tilbringe de første seks måneder af sæsonen, før han første januar 2018 skifter til Atletico Madrid.