I sommers gik der vedvarende rygter om, at den spanske fodboldklub, FC Barcelona, skulle have budt 700 millioner på Juventus’ Paulo Dybala. Ingen vidste om der var hold i dem, indtil for nylig, hvor fodboldspilleren selv bekræftede det.

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

I et interview med calciomercato.com udtaler Dybala, at Barcelona var meget interesserede i ham, men Juventus ville altså ikke lade ham gå:

“Jeg bliver nødt til at takke Juventus, for det viser, at de har stor tiltro til mig. Det kan være svært at afvise den slags tilbud.

Jeg er glad for at klubben afviste, for jeg føler selv, at jeg spiller i en af de bedste klubber i verden, og hvis jeg nogen sinde skulle skifte, så skulle det være for klubbens (Juventus, red.) egen skyld.”

Den argentinske angriber åbner i det samme interview op for, hvorfor han har klaret sig så godt i Italien og Juventus:

“Da jeg først ankom til Italien skulle jeg vænne mig til en helt anderledes spillestil. Det var perfekt at starte i en klub som Palermo, så jeg kunne lære det helt basale ved italiensk fodbold og også lære sproget at kende. Nu er jeg i Juventus, og det er fantastisk.”

Paulo Dybala røber også grunden til den succes, som Juventus har haft og stadig har:

“Hemmeligheden bag vores succes skyldes, at vi har rutinerede verdensklassespillere som Bonucci, Buffon og Chiellini. Alle positioner er besat af fabelagtige spillere.”

Argentineren har i indeværende sæson spillet ti kampe og scoret fire mål. Han ankom til Juventus fra Palermo i 2015, hvor han i angrebet danner par med sin landsmand, Gonzalo Higuain.