Den tyske storklub FC Bayern München bekræfter nu, at de udlejer en af deres talentfulde unge spillere til en klub fra samme række i Bundesligaen. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er nu officielt blevet bekræftet, at Bayern Münchens kantspiller Serge Gnabry skifter med øjeblikkelig virkning til Hoffenheim på et sæsonlangt lån.

Den tidligere Arsenal spiller kom til Sydtyskland  tidligere på året i juni efter et år hos den tyske klub Werder Bremen uden rigtig succes. Her skrev han sidste sommer under på en tre årig aftale, og det kom som en stor overraskelse, at de tyske mestre for femte år i streg, købte den unge angriber.

Nu har de altså valgt at udleje den blot 22-årige spiller til en anden Bundesliga klu, Hoffenheim. Det bekræfter klubben via Twitter og deres officielle hjemmeside.

For med ankomsten af den tidligere Real Madrid spiller James Rodriguez for nogle dage siden, der kommer på et to-årigt lån, er der ikke så stort et behov for Gnabry, der alligevel måske kun ville have en rotationsrolle.

Men Hoffenheim har spillet over alt forventning i sidste sæson, og det har medført, at klubben for første gang i historien kan se sig selv i verdens fineste klubturnering, the Champions League. Så det er ikke en hvilken som helst klub Gnabry kommer til.

Kantspilleren imponerede under sin landsholdstjeneste for det tyske U21 hold i juni i år, og spilleren kan dermed komme til sin fjerde klub på fire sæsoner.

Germany v Czech Republic - 2017 UEFA European Under-21 Championship

I sidste sæson spillede den tidligere Arsenal spiller for Werder Bremen, hvor han lavede 11 mål og en assists i 27 kampe i ligaen for klubben. Tidligere i karrieren har han også været på udlån i West Bromwich Albion og han fik sin fodboldopdragelse i tyske klubber som Vfb Stuttgart.

Bayern håber ved denne handel at se deres spiller udvikle sig yderligere over en hel sæson, ligesom Hoffenheim bestemt kan få brug for kantspillerens evner, der regner med at linke op med Julian Nagelsmann.