Arsenal har ikke været sig selv på det sidste. Der er har været voldsomme rygter i medier om den længesiddende manager Arsene Wenger nu endelig er på vej ud af nord London. Det ser imidlertid ikke sådan ud, og klubben har nu allerede bekræftet, at de har hentet en forstærkning til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Adskillige artikler fra adskillige medier slår fast, at Arsenal allerede nu har sikret sig fremtiden på venstrebacken, da de allerede nu har skrevet kontrakt med Schalke 04s venstre back Sead Kolasinac.

Den 23-årige Bosniske og Herzegoviniske landsholdspiller er længe blevet rygtet sammen med i medier Premier League klubber såvel som andre europæiske storklubber. Deriblandt The Gunners byrivaler Chelsea, men det ser angiveligt nu ud til, at Arsenal er et skridt foran de andre klubber. Det bekræfter avisen Mail. 

Ifølge de medier, har Kolasinac afvist adskillige andre kontrakttilbud, der tilbyder ham at slutte sig til dem, når hans kontrakt udløber til sommer med den tyske Bundesliga klub Schalke 04.
Angiveligt har han skrevet under på en firårig kontrakt med London klubben, efter han er blevet forsikret om, at manager Wenger, stadig vil være i klubben i mindst én sæson mere.

Andre medier, tidligere i denne uge, slår fast, at landsholdspilleren har valget mellem Arsenal eller AC Milan. Sidstnævnte, der netop der fået nye, kinesiske, rige ejere.

FC Schalke 04 v FC Augsburg - Bundesliga

Det ser ud til at være en god nyhed for London klubbens fans, der helt sikkert vil byde Kolasinac velkommen med åbne arme. Modsat, er der mange der ønsker, at Wenger forlader klubben til sommer – på den måde kan Kolasinac altså ikke komme til at spille for klubben.

Backen, der også kan spille i midterforsvaret har været i Tyskland siden 2011, hvor han spillede hele sin ungdom.