Det er nu blevet bekræftet, at Chelsea har sendt et bud afsted på en af verdens bedste midtbanespillere. Det skulle eftersigende være Antonio Conte, der prøver at fremtvinge et skifte. 

I følge journalisten Pipe Sierra har Chelsea sendt et bud på cirka 370 millioner kroner til Bayern Munchen for deres stjerne Aturo Vidal. Bayern skulle dog holde fast i deres priskilt på cirka 600 millioner kroner, hvilket næsten er dobbelt så meget som Chelseas bud.

Bayern Munchen har ikke været tilfredse med Aturo Vidals præstationer i denne sæson og skulle eftersigende være klar til at erstatte ham med Schalkes Leon Goretzka.

MUNICH, GERMANY – AUGUST 29: Arturo Vidal of Muenchen controls the ball during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Bayer Leverkusen at Allianz Arena on August 29, 2015 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Antonio Conte og Aturo Vidal førte Juventus til adskillige Serie A-titler og nu kan de altså blive genforenet igen.

Chelsea har i øjeblikket spillere som Bakayoko, Ngolo Kante, Cesc Fabregas og Danny Drinkwater på midtbanepladserne, derfor ville det samtidig blive svært for Aturo Vidal at kæmpe sig på holdet.

Det bakkes også op af det chilenske medie, La Cuarta, som hævder, at Antonio Conte har snakket med Vidal over telefonen, hvor Chelsea-manageren har prøvet at overtale den chilenske midtbanespiller til at komme til England.

Også mediet Express melder, at Aturo Vidal angiveligt skulle være på vej til London-klubben, da han gerne vil genforenes med sin tidligere manager.

Chelsea har i denne sæson ikke kunnet følge med Manchester City i kampen om Premier League-titlen, men med et køb af Aturo Vidal, vil man altså forstærke sig gevaldigt.

Chelsea har i Champions League trukket FC Barcelona. Her kan Aturo Vidal altså ikke deltage, hvis han skulle skifte til Chelsea, da han allerede har spillet for Bayern Munchen i dette års Champions League.