Chelsea er nået til enighed med Real Madrid om en aftale for den belgiske målmand, Thibaut Courtois. Belgieren koster spanierne 31 millioner pund – 260 millioner danske kroner – skriver franske medier.

(Photo: Getty Images)

Den belgiske landsholdsspiller har kun under et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea. På det seneste har han udskudt forhandlingerne om en forlængelse med klubben.

Da han blev spurgt om sin fremtid under VM med Belgien, understregede Courtois, at hans børn, som begge lever og bor i Madrid, ville være en stor faktor i forhold til, hvorvidt han ville blive hos Chelsea eller ej.

– Den eneste ting, jeg altid har sagt, er, at efter VM, vil jeg kigge på alt, sagde målmanden tidligere på måneden.

– Den eneste ting, som betyder noget for mig, er, at mine børn har det godt. Jeg vil lave den beslutning, som er bedst for alle parter.

I følge det franske medie, RMC Sport, er Courtois nu tæt på en aftale med Real Madrid.  De to klubber er nemlig nået til enighed om en pris. Champions League-mestrene betaler Chelsea 260 millioner danske kroner for den 26-årige belgier, som de har tilbudt en fem-årig kontrakt.

I søndags var Thibaut Courtois sammen med resten af den belgiske trup i Bruxelles for at sejre bronzemedaljerne, efter sejren over England i bronzekampen. Spanske medier påstod tirsdag, at belgieren siden da er rejst til Madrid, og videre til Tenerife, hvor han vil holde ferie.