Sidste spillerunde af Premier League sæsonen 16/17 er netop kørt over skærmene i stuerne, og det betyder, at klubben begynder at forberede sig til næste sæson via nyindkøb, kontraktfornyelse, afskedigelse og spillersalg. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Citys fuldback Gael Glichy har her til aften, mandag, bekræftet, at han forlader Manchester klubben til sommer på en fri transfer, eftersom franskmandens kontrakt endnu ikke er blevet forlænget. Det bekræfter 90min.com der også slår fast, han franskmanden har udtalt sig til fans.

Glichy udtalte sig i forbindelse med den ekslusive 93:20 dokumentar om Sergio Agueros Premier League vindende mål i 2012.

Udtalelse kom efter han blev spurgt om han vil komme til at spille med den engelske keeper Joe Hart til sommer. “Det er hårdt. Jeg er ikke sikker på om Joe vil være her næsten sæson eller ej. Men jeg vil i hvert fald ikke være her efter sommerferien. “

Watford v Manchester City - Premier League

Clichy har i sin karriere tilbragt seks sæsoner i den blå del af Manchester, efter han kom til klubben i 2011 fra London og Arsenal. Herefter hjalp han klubben til at vinde to Premier League titler.

Nu udløber hans kontrakt altså og han står igen overfor et klubskifte, men ifølge hans agent, er det faktisk usikkert, hvilke klubber, der ved første indskydelse er interesseret i forsvarsspilleren. Der er dog svært at forestille en Premier League uden Clichy.

Franskmanden har faktisk optrådt impnerende 39 gange for klubben i denne sæson  under Pep Guardiola, inklusive 11 startpladser i træk i marts og april måned.

Guardiola vil være under lidt af et pres, når han til næste sommer skal stille med to backs, eftersom den anden etablere back Pablo Zabaleta også forlader klubben til sommer sammen med back kollega Bacary Sagna hvis kontrakts også udløber til sommer.