Pep Guardiola har bekræftet, at holdet vil være uden to af klubbens stjerne og nøglespillere forud for aftenens kamp i Champions League, i aften, tirsdag. 

AF KRISTIAN PARIS

I et interview, der er afsløret på klubbens egen hjemmeside, bekræfter den spanske manager, at begge senior spillere vil være ude af truppen mod Shaktar på grund af skader.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Det drejer sig om de to profiler, Vincent Kompany og Ilkay Gündogan, der begge er skadet.

– Vincent er ikke klar til i dag. Ilkay trænede godt  nok med i noget af træningen i går. Det sammen med Vincent, hævdede den spanske manager.

– Vi prøver at teste Benjamin Mendy i dag for at se om han er klar, sluttede Guardiola.

Kompany er  i øjeblikket ude med et slag i læggen, som han fik i sidste måned, da der var landsholdspause.

 

Gündogan, der var skadet det meste af sidste sæson slog sit knæ i sidste uges midtuge kamp mod West Bromwich i Catabao Cuppen.

Begge spillere, sammen med  Mendy, er dog igen på træningsbanen. Mendy blev skadet i kampen mod Palace i weekenden og det er stadig usikkert om han er klar til i aften. Men de andre to er definitivt ude.

City vil være på jagt efter endnu et godt resultat i Champions League. I sidste kamp vandt de 4-0 over Feyenoord på udebane. Faktisk er klubben ubesejret i deres første otte kampe i denne sæson, hvor de har scoret i alt 27 mål i alle turneringer.

-Det er bedst at være i sådan en situation i September – der er lang tid tilbage i sæsonen og mange kampe, der skal spilles.