Inter Milan har godt nok ikke naboerne fra AC Milan handlet sige så kraftig ind på transfermarkedet. I stedet vælger de at forlænge med det de har lige nu. Og det må siges, at være mere end klogt 

AF KRISTIAN PARIS

Inter har længe lidt under manglende og deciderede dårlige resultater. Inter er ikke den klub de var for bare ti år siden, da de spillede med i den europæiske top, og var med i slutspillet til Champions League hvert eneste år.

Nu er det et sjældent syn overhovedet at se dem i Europa League.

Det vil klubben eftersigende gør alt for lave om på, hvorfor de her til formiddag, fredag, bekræfter, at de har forlænget med en af deres største stjerne.

Inter skriver nemlig via deres egen officielle hjemmeside, at de forlænger med Ivan Perisic, der har skrevet under på en ny femårig aftale med Serie A-klubben.

Den 28-årige kantspiller var eftersigende meget tæt på et skifte væk fra klubben til fordel for de engelske giganter Manchester United, der var meget opsatte på at får den tidligere Wolfsburg spiller til Old Trafford.

Men Inter, og Perisic, valgte at blive i Milano og det har nu resulteret i en skriftlig aftale, der forlænger samarbejdet mellem de to parter.

Ivan Perišić kan måske være på vej til Premier League (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Klubben skriver følgende på deres hjemmeside: ” FC Internazionale Milano er meget glade for at kunne annoncere, at Ivan Perisic har fornyet sin kontrakt og vil blive i klubben indtil den 30 juni 2022. ”

” Ivan kom til klubben i sommeren 15 fra tyske Wolfsburg. Siden da har han spillet 81 kampe for klubben i Serie A, de hjemlige turneringer og Europa League. Derudover har han lavet 20 mål for klubben… men historien slutter ikke her. -”

Perisic har siden skiftet fra Bundesligaen vist sig at være en af Inters absolutte nøglespillere, og han har vist, at han hører til i toppen af Serie A sammen med spillere som Dybala, Hamsik, Higuan og Insigne.