Racing Clubs præsident Victor Blanco bekræfter, at hans spiller, Lautaro Martinez,allerede er skiftet og dermed blevet solgt til den italienske storklub. 

Han slår dog også fast, at klubben vil gøre alt, hvad de kan for at holde på ham til december, hvor den argentinske sæson slutter.

Aftalen mellem de to klubber blev allerede tidligere på året gjort færdig. Handlen er på omkring 200 millioner kroner, men Racing Club har også formået at forhandle sig frem til at sikre sig 10 procent af en hver kommende handel, der skulle inkludere Martinez.

Martinez har været flyvende indtil videre i denne sæson, hvor han har lavet 15 mål og fem assists i kun 22 kampe for klubben.

 (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

I følge avisen Football Italia har klubbens præsident udtalt sig på følgende måde: “Spilleren er allerede blevet solgt, papirarbejdet med Inter Milan er allerede overstået og er blevet underskrevet indtil juni. Jeg vil ikke skabe falske forhåbninger omkring hans bliven i klubben for vores fans. Vi vil dog prøve at forhandle med Inter, om at han kan blive udlejet tilbage til os indtil december. Men det afgørende er også, hvad han selv ønsker.”

At komme på holdet i Inter er naturligvis heller ikke  nogen nem opgave, og måske netop derfor kan han fortsætte sin udvikling et halvt år mere, hvis han bliver udlejet tilbage til Racing Club.

Inter har lige nu Mauro Icardi som deres øverste førstevalg i angrebet, og han har indtil videre scoret 27  mål i denne sæson og det har betydet, at han har tiltrukket sig masser af interesse fra hele Europas storklubber.

Hvis han skulle forlade Inter her til sommer, kunne der muligvis blive en plads for en ny angriber i truppen – hvor Martinez kunne være et godt bud – men det er altså slet ikke sikkert.