Real Madrid havde på mange måder en helt fantastisk sæson før sommerferien. Klubben formåede at bryde Barcelonas dominans og vinde La Liga for første gang i fem år. Derudover sikrede de sig også det andet CL-trofæ inden for bare tre år. 

AF KRISTIAN PARIS

Den store succes kom ikke fra én enkelt spiller, men fra hele holdet. Lige fra Keylor Navas nede i målet til Cristiano Ronaldo på toppen eller på kanten. Andre spillere, der gjorde det yderst godt og imponerede de fleste er Toni Kroos og Modric på midtbanen, der ofte blev suppleret af Isco.

Isco, der formåede at spille sig til en fast startplads i sidste sæson, efter superstjernen Gareth Bale, var skadet af flere omgange.
Isco strålede virkelig i fraværet af den walisiske stjerne, der når han var klar, spillede super dårligt.

Man fristes næsten til at sige, at Isco var en de spillere, der gjorde det bedst i sidste sæson, og at han var en nøglespiller for Zidanes hold.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Nu er det så kommet frem, at den spanske landsholdsspiller forlænget med hovedstadsklubben i yderligere fem år. Det betyder, at han bliver på Bernabeu indtil 2022 den 30 juni.

 

-På fredag kl. 14: 00 vil Isco vil tilgængelig for medier og diverse foran Santiago Bernabeu, skrev klubben på deres officielle hjemmeside.

Iscos tidligere kontrakt stod til at udløbe næste sommer,  hvilket ville betyde, at spanieren ville kunne forlade Real Madrid gratis næste sommer, hvis de ikke forlængede med ham endnu.

Ifølge det spanske medie AS får kantspilleren omkring 45 millioner årligt, og har en frikøbsklausul på  5 milliarder, hvilket betyder, at Zidane og co. på ingen måde vil risikere at miste spilleren.