Selvom transfervinduet helt officielt er slut kan klubber godt stadig gemme på spillerindkøb. Det er præcis, hvad Leicester gør med deres nylige offentliggørelse af deres seneste forstærkning. 

AF KRISTIAN PARIS

Leicester City bekræfter via deres officielle Twitter side, at midtbanespilleren Adrien Silva fra Sporting CP skifter til klubben for omkring 220 millioner kroner.

Den 28-årige portugiser fik til at forlade landsholdslejren for sent torsdag aften for at arrangere for færdiggøre skiftet væk fra hjemlandet. Det er nu kommet frem, at spilleren nåede at acceptere de personlige vilkår med mestrene fra 15/16, og at han også gennemgik det obligatoriske lægetjek.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Silva har på det seneste udmærket sig positivt, og Leicester har bestemt ikke været den eneste interesserede klub i spilleren. Men de tidligere engelske mestre ledte altså efter en afløser for Danny Drikwater, der også i går skiftede King Power Stadium ud med London og Stamford Bridge.

Det betød, at klubben måtte handle hurtigt, og det endte med, at de sikrede sig den boldsikre portugiser for omkring 200 millioner kroner.

Det forlydes, at Silva allerede er tilbage i den portugisiske landsholdslejr efter holdets sejr over Færøerne på 5-1.

Silva har spillet 20 landskampe for Portugal, og var med i landsholdet succes i EM sidste år.

Men Leicester har faktisk længe haft et godt øje til den fysisk stærke midtbanegeneral. Så sent som sidste sommer fik Leicester et bud på 250 millioner danske kroner afvist at Sporting på Silva.

 

Derudover har han scoret 38 mål i 232 kampe for Sporting i hjemlandet. En klub han kom til fra barndomskluben ARC Paco, efter han faktisk begyndt sin ungdomskarriere i franske Bordeaux.