Leicester City har accepteret vilkårene for at hente en af FC Portos helt store stjerner. Han skal nemlig til Premier League forud for næste sæson. 

Det skriver begge klubber på deres egne officielle websider. Det drejer sig om den portugisiske forsvarsspiller Ricardo Pereira, der skifter til klubben, der har hjemmebane på King Power Stadium den 9. juni – altså om mindre end en måned.

The Foxes bekræfter aftalen her til morgen søndag: “Leicester City er belvet enige med FC Porto om en aftale, der sender forsvarsspilleren Ricardo Pereira til Premier League mestrene fra 2016”

Ricardo,  der er 24 år gammel skifter nu til Leicester City på en femårig kontrakt – det eneste han mangler nu er at gennemføre det obligatoriske lægetjek i den engelske klub. Som sagt bliver skiftet gjort officielt den 9. juni denne sommer.

Pereira selv kom til Portos B-hold tilbage i 2013, men skiftede til den franske klubs OGC Nice seniorhold på lån efter at have spillet adskillige kampe for det portugisiske senoirhold i 2015. Pereira har dog også spillet en håndfuld landskampe for Portugal og netop den erfaring er et stort plus for Leicester City, der godt kunne bruge noget elite ekspertise forud for næste sæson, hvor de skal prøve at forfølge nogle af de lidt mere eftertragtede pladser i den bedste engelske række.

 

“Jeg er meget glad for at være del af dette hold og jeg glæder mig meget til at hjælpe holdet i næste sæson,” har han fortalt til LCFC TV efter aftalen mellem de to klubber blev gjort officiel.

“Atmosfæren og fansene i klubben og i særdeleshed i Premier League er noget meget specielt – det er noget af det bedste i verden. Jeg er her for at hjælpe holdet og hjælpe klubben med at nå de mål som vi sætter sammen.”