Ben Pearson i duel mod Chelseas John Swift i en kamp i U-21 ligaen. [Getty Images]

Ben Pearson i duel mod Chelseas John Swift i en kamp i U-21 ligaen. [Getty Images]

Manchester United har her til aften på klubbens hjemmeside bekræftet, at man har solgt den engelske midtbanespiller Ben Pearson til Preston.

De Røde Djævle er nået til enighed med Preston om en transfersum på 100.000 pund for spilleren, som svarer til godt og vel 1.1 millioner danske kroner.

Den 21-årige Ben Pearson skifter derfor til Preston, som til dagligt spiller i Englands næstbedste fodboldrække, The Championship.

Pearson nåede ikke at få en eneste kamp på førsteholdet i Manchester United, selv om han har spillet i klubben, siden han var ni år.

Han brugte første halvdel af denne sæson i Barnsley, som spiller i League One, to rækker under Premier League.

Pearson vendte tilbage til Old Trafford tidligere i denne uge, og Bournemouth var meldt interesseret i at leje midtbanespilleren.

Fremtiden er ikke hos Manchester United

Men det forlyder at træner Louis van Gaal ikke ser den store fremtid for Pearson i klubben, og han har derfor givet ham lov til at forlade klubben på permanent basis.

Pearson får selskab af Sam Johnstone, der lige nu er udlejet fra Manchester United til selvsamme Preston. Derudover rygtes også Uniteds’ Nick Powell til Preston.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/35588-2/