Premier Leagues vindere og tabere for sæsonen 16/17 er netop blevet fundet. Chelsea vandt i sikker stil ligaen for sjette gang i klubbens historie, Liverpool fik endelig adgang til Champions League, Tottenham sluttede som ærgerlig to’er, Arsenal havde en middel sæson – igen igen – og Man Utd er bare (piv)ringe… 

AF KRISTIAN PARIS 

Men der er også triste priser, der desværre skal uddeles til de tre dårligste hold i Englands bedste række; de tre nedrykkere, som i år er Middlesbrough, Sunderland og Hull City, der desværre på tage et år i the Championship.

Endnu dårligere nyheder kan nu være på vej for det næstedårligste hold i rækken, Middlesbrough, der rykkede op i sidste sæson. Deres spanske angriber Alvaro Negredo bekræfter nemlig sine intentioner om at forlade klubben bare én sæson efter han kom til den. Ifølge spanieren er det fordi klubben ikke har formået at holde sig oppe i Premier League.

​Negredo, der har scoret størstedelen af Middlesbroughs 27 liga mål, er ifølge britiske medier blevet sat i forbindelse med den tyrkiske klub Galatasaray, der er kendt for at hente fallerede stjerner i Europa…

“I dag siger jeg farvel til jer, en stor klub, og selvfølgelig de fantastiske fans. Jeg siger farvel med tungt hjerte, og jeg tænker på dem, der virkelig har givet alt i hver en træning, i hver en kamp. Farvel. ” forklarede Negredo på Twitter tidligere i dag.

“Jeg er ked af at sige farvel på et så dårligt tidspunkt i klubben, og de fortjener bedre end mig.
Jeg håber og tror af hele mit hjerte, at de vil komme tilbage til Premier League – der hvor de
hører til. “
“Jeg har ikke lyst til at slutte dette her uden at sige farvel; farvel til alle. De ansatte, mine
holdkammerater, personalet og fansene – tak for jeres støtte og opbakning – i fik mig til at føle
med hjemme fra dag 1.