Første sæson for klubben Middlesbrough i den bedste række i England, Premier League, gik ikke så godt sidste år. Efter nogle ellers ret godkendte kampe og resultater, endte det med at klubben rykkede ud og ned igen til the Championship. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja, sidste sæson skal nok bare glemmes for Middlesbrough, der i stedet skal tænke fremad og komme hurtigst muligt tilbage til landets bedste række. Det gør de bedst en masse hårdt arbejde, lidt held og så nogle rigtig gode handler på sommerens transfermarked.

Og nu kan klubben være endnu tættere på at rykke op i Premier League, når næste sæson slutter. Klubben har nemlig netop offentliggjort her til aften, lørdag, at de har købt West Hams keeper Darren Randolph.

En aftale, der kommer til at koste klubben omtrent 5 millioner pund, ca 40 millioner danske kroner. Darren kommer til på en fire årig aftale.

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

“Jeg er meget glad for at få den her mulighed, og at det hele endelig er faldet på plads. ” fortalt Randoplh til Middlesbroughs officielle hjemmeside.

Randolph, der netop er rundet de 30 år har måttet se sin plads for the Hammers i Premier League forsvinde, efter ankomsten af den engelske landsholdsmålmand Joe Hart.

Skiftet betyder jo  netop for Randolph, at han er i samme situation som Middlesbrough – han tager turen ned i den næstbedste række for at komme tilbage endnu stærkere.

 

Med transferen bliver han også manager Garry Monks sjette signing denne sommer. Bestemt en klub, der satser stort på at komme tilbage til Premier League hurtigst muligt.

De andre navne er Jonny Howson, Cyrus Christie, Martin Braithwaite, Britt Assombalonga og Connor Roberts