Den tyske landsholdsspillers tid i Arsenal ser ud til være ovre. Længe har de to parter ikke kunnet blive enige om en kontraktforlængelse og derfor mener flere, at han enten forlade the Gunners til vinter eller på en fri transfer til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Martin Keown mener, at den tyske landsholdsspiller forlader Emirates allerede til januar. Han mener, at der kun er et muligt udfald af konflikten  mellem Arsenal og Özil.

 

Som sagt har offensiv spilleren kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og derfor, hvis han ikke skal gå gratis til næste sommer, skal han sælges til vinter – eller forlænge sin kontrakt – men det kommer ikke til at ske.

flere klubber har meldt sin interesse i den 29-årige tidligere Real Madrid spiller. Den største bejler må dog siges at være hans tidligere manager, Jose Mourinho, der står i spidsen for Manchester United.

Det store problem med Özil er bare hans attitude. Det sås tydeligt i klubbens skuffende 2-1 nederlag til Watford i forgårs.  

Mesut Özil. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

En anden spiller, der også ser ud til at forlade den synkende skude i London, er Alexis Sanchez, hvis kontrakt også udløber til sommer.

Arsenal har første gange i næsten to årtier ikke formået at kvalificere sig til Champions League i denne sæson – på trods af det har de dog lokket den franske næsten topscorer, Alexandre Lacazette, til klubben, der der Wengers dyreste signing nogensinde.

– Folk vil måske mene, at jeg er direkte ude efter Özil, udtalte den tidligere Gunners forsvarer.

– Keder han sig virkelig i Arsenal? Han mistede lige chancen for at vinde en kamp med klubben over Watford, red.).

– For mig er der kun et udfaldt af situationen – Özil forlader Arsenal allerede til vinter, sluttede eksperten.

Om hvorvidt det er godt, at klubben ikke spiller Champions League – så de kan fokusere på Premier League – må tiden vise.