Klubberne begynder så småt at kigge fremad mod næste sæson. Det gør de ved at scoute nye spillere, sælge ud af deres nuværende inventar og sågar også opsiger kontrakt med nogle på lønningslisten. 

AF KRISTIAN PARIS 

Internazionale har bekræftet, at de har skilt sig af med deres øverste chef, Stefano Pioli, efter kun seks måneder som manager på San Siro.

Pioli, der blev chef i november sidste år har været en del af en ikke så god sæson, og han forlader nu klubben som nummer syv i Serie A  – efter 35 kampe.  Pt er klubben bagefter AC Milan med tre point, og Champions League finalisterne og liga lederne Juventus er foran Inter med imponerende 39 point.

Klubben bekræftede episoden på deres hjemmeside med følgende: “Inter kan bekræfte, at de har opsagt aftalen med manager Stefano Pioli og hans stab. Vi takker Stefano for hans indsats for klubben, hans hårde arbejde og hans dedikation til arbejdet over de sidste  seks måneder, der har vist sig at være særdeles svære. ” 

“Assistent træner Stefano Veechi vil imidlertid tage over førsteholdet i de sidste tre  kampe. Klubben vil påbegynde forberedelserne til næste sæson allerede nu.” 

Atletico Madrids succesmanager Diego Simeone er angiveligt den største favorit til den ledige stilling i Milano-klubben, men det er dog ikke helt sikkert, at spanieren ønsker at forlade de trygge rammer i Spanien, eftersom han de seneste sæsoner har oplevet stor succes med både et La Liga mesterskab og to Champions League finaler – dog begge tabte.

Inter har på det seneste været nede i et sort hul, når det kommer til resultater og succes. De sidste fem sæsoner har Torino klubben Juventus siddet tungt på mesterskabet i landet, og det er faktisk helt tilbage i 2009/2010 sæsonen at Inter formåede at bryde Juventus’ stime.