Sporting Club de Portugal har nu officielt offentliggjort deres indkøb af Manchester Uniteds kantspiller. Det sker efter han har forladt Serie A klubben Lazio. 

Den 31-årige portugisiske tidligere landsholdsspiller Nani har tidligere spillet for Sporting CP. Det skete mellem 2005-07 og et kort ophold i 2014. Der spillede han 113 kampe og lavede 23 mål for klubben.

Nani kommer nu for tredje gang til klubben Sporting på en fri transfer. I sidste sæson var han en del af Serie A klubben Lazio, men uden succes. Portugiseren spillede kun 18 kampe for klubben, hvoraf de fleste kom fra bænken. I sidste sæson blev det kun tre sølle mål.

På billedet ser man Louis Saha, Cristiano Ronaldo og Nani. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den tidligere Manchester United stjerne kommer til Sportin CP efter en meget tumult periode i klubben. Sporting bliver nemlig lige nu forladt af adskillige af klubbens stjerner, fordi der har været uenigheder mellem dem og klubbens præsident.

Bruno de Carvalho, klubbens præsident,  blev frigivet i sidste måned af klubben, fordi 71 % havde stemt, at de ikke havde tillid til ham mere.

Indkøbet af Nani for tredje gang vil helt sikkert skabe et boost for Sporting i den nye sæson. Derudover er det godt, at han kender klubben rigtig godt og klubbens fans kender ham. Det er kun en win situation for portugiserne, der lige nu blot forlanger lidt stabilitet.

Portugals topklub

Sporting blev i sidste sæson nummer 3 i den bedste portugisiske række. De endte ud med kun at have tre point op til nummer to fra Benfica. Dog have de hele 9 point til mestrene fra Porto. Mesterskabet var klubbens 28 af slagsen.

Nu er der kommet en ny præsident i klubben og det betyder, at håbet om en nogenlunde ordentlig tone – og måske nogle ordentlig sportslige resultater – endnu en gang kan være reelle.