Adnan Januzaj fortæller, at han har besluttet sig for at forlade Manchester United på en permanent aftale, og afviser dermed flere udlånsperioder. Den 21-årige fløjspiller har ikke modtaget nogen tilbud endnu. 

Af David Paris 

De sidste to sæsoner har Manchester Uniteds spiller Adnan Januzaj været næsten totalt væk fra førsteholdet, som man kan være. Fløjspilleren har konstant været udlånt, blandt andet til Borussia Dortmund, men også her er det helt store succes udeblevet.

21-årige Januzaj viste sig første gang for tre år siden, da han var 18 år, med flere gode præstationer og et enkelt mål i debuten. I dag er virkeligheden en noget andet og flere yngre og bedre spillere har overhalet belgieren indenom.

Intet tyder på, at den nye træner Jose Mourinho har set sig lyn på ham, og spilletiden er derfor endnu længere væk. Et skifte til en lidt mindre klub, med mindre ambitioner, men hvor han kan få fast spilletid er måske det rigtige for ham.

Ingen tilbud modtaget endnu

Det engelske medie The Daily Mail erfarer, at Januzaj selv har ytret ønske om, at forlade den røde del af Manchester og gerne til en klub i England og Premier League.

Adnan Januzaj og Ilkay Gündogan i aktion for Borussia Dortmund. [Getty Images]

Et ønske om at forlade Old Trafford og få en permanent kontrakt med fast spilletid er lige ny øverst på den lynhurtige kantspillers ønskeliste.

Såfremt han forlader Manchester United, blev han sidste optræden for klubben, en tre-minutters-indhop tilbage i maj måned mod West Ham United.