Swansea City har bekræftet ansættelsen af deres nye manager, der tager over efter den fyrede Carlos Carvalhal. 

Swansea City kan se frem til en sæson i den næstbedste engelske række, eftersom de rykkede ned foråret. De kan dog også se frem til en ny manager, der skal lede dem tilbage til Premier League.

Navnet er Graham Potters, der har skrevet under på en tre-årig aftale med klubben på Libert Stadium. Den 43-årige manager har imponeret rigtig mange i den forgangne sæson efter han ført Östersunds FK videre fra Europa League ved at slå selveste Arsenal ud på deres hjemmebane. Et af de største chok i denne sæson.

 (Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

Ankomsten af ham til Swansea er ikke rigtig nogen overraskelse. Det sker efter han de seneste uger er blevet sat i forbindelse med netop det job.

På deres hjemmeside skriver den walisiske klub følgende:

“Swansea City er henrykte over at annoncere, Graham Potter er blevet ansat som klubbens nye manager. Allerede i dag har han skrevet under på en tre-årig kontrakt med klubben. Det sker efter han har sagt op i den svenske klub Östersunds FK.”

Meget succesfuld manager

Udover, at Swansea har betalt Potters ud af sin kontrakt med svenskerne har Potter også fået lov til at få to fra sin stab med over til the Championship. Det indebærer trænerne Billy REid og Kyle Macaulay.

Potters har udover at have slået Arsenal ud af en af de største turneringer i Europa også imponeret over lang tid i det svenske. Han har rykket dem op tre gange ved at tage dem fra den tredjebedste række og nu til at vinde den svenske pokalturnering i 2017.

Potter har tilbragt de sidste syv sæsoner med Östersunds FK og her han altså som sagt opnået meget stor succes. Tidligere i sin egen spiller karriere har han været midtbanespiller i Birmingham, Stoke City, men også Southampton. Östersunds var desuden hans første job som manager.