De tidligere engelske mestre fra Leicester City har bekræftet, at de henter Bundesliga- forsvarsspiller fra Freiburg. 

Den engelske klub har ikke spildt tiden og har på transfer vinduets aller sidste timer offentliggjort en ny spiller til den kommende Leicester City trup.

Det drejer sig om den tyrkiske landsholdsspiller Caglar Soyuncu fra den tyske Bundesliga klub Freiburg.

Denne handel kommer lige efter, at Filip Benkovic også er blevet offentliggjort som klubbens nyindkøb. Den handel forventes at have en værdi på omkring 300 millioner kroner, mens overganssummen for Soyuncu endnu er ukendt.

Soyuncu, der i den grad har været en profil for Freiburg i Bundesliga en de sidste par sæsoner er blevet sat i forbindelse med Arsenal. Nu har han underskrevet en fem årig kontrakt og det betyder, at han bliver på King Power Stadion indtil sommeren 2023.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

En kommende profil

Den 22-årige midtstopper, der har været en af de bedste i Bundesliga en er blevet sammenlignet med den tyske Vm vinder Mats Hummels. Derudover kommer han til at spille sammen med store profiler som Harry Maguire, Jonny Evans, Ricardo Pereira, Ben Chilwell, Kasper Schmeicheln og Wes Morgan. Ja, det er i sandhed en solid defensiv som de tidligere engelske mestre i den kommende sæson kommer til stille op med.

Leicester begynder Premier League 18/19 med en kamp mod Manchester United på Old Trafford. Kampen kommer til at blive spillet i dag fredag.

Leicester City sluttede i sidste sæson nummer ni. Et ganske tilfredsstillende resultat for den tidligere engelske. Alle kan nok huske, at de overraskede alt og alle da i maj 16 vandt mesterskabet foran the big six klubberne. Med solide og stabile forstærkninger denne sommer håber de nok måske på at kunne komme derop af i gen, når sæsonen bliver rundet af om noget, der ligner 9 måneder.