Det et netop blevet bekræftet at Manchester United har sikret sig det 14-årige wonderkid Levent Gundogan, der spiller angriber på fodboldbanen. Den walisiske fodboldspiller går en lys fremtid i møde og der er store forventninger til ham på Old Trafford.

Af David Paris 

Jose Mourinho og resten af Manchester United har netop sikret sig det walisiske wonderkid Levent Gundogan med et næsten kendt, tysk klingede efternavn. Den kun 14-årige teenager skifter til The Red Devils, som klubben også kaldes, så snart det er muligt, men allerede nu skulle aftalen altså være underskrevet og officiel.

Selve navnet Gundogan ligger tæt op af den tysk-tyrkiske midtbanespiller Ilkay Gündogans, der til daglig gør sig i Manchester City, men pt. er skadet. Gündogan ikke at forveksle med Uniteds nye spiller, der som barn var midtbanespiller, men altså i dag, i en tidlig alder, er blevet omskolet til angriber.

Uniteds talentspejdere fik øjnene op for Gundogan, da han spillede for Connah’s Quay Nomads, en walisisk klub, mod et af Manchester Uniteds ynglingehold og scorede fire mål. Siden har de fulgt ham i et stykke tid og spejdernes rapporter har tilsyneladende fået Mourinho og resten af United-ledelse til at sikre fremtiden med købet af Gundogan.

Gundogan er forventet at få en nøglerolle på det walisiske U-16-landshold, som han bliver en del af efter sommerferien.

https://twitter.com/RoCCo_42/status/836498431623442432

“Han er en meget begavet spiller, der er kan spille oppe foran eller på midtbanen. Levents holdning og engagement til træning og til klubben er verdensklasse, og vi ønsker ham alt det bedste i sin tid i Manchester United. Levent er et godt eksempel på, hvilken vej spillere i FAW Academy-systemet skal gå, og de muligheder, der er tilgængelig for at spillerne kan komme til et højere niveua, er gode,” fortæller en talsmand for Nomads til avisen Wales Online.