Marc Wilmots skyder skylden for Belgiens nederlag over på Italiens måde at forsvare.

Mens det belgiske landshold i store dele af Europa bliver udråbt til at være en alvorlig dark horse til titlen som Europamester denne sommer, lever Italien en mere stille tilværelse. Ingen regner for alvor med støvlelandet, som op til slutrunden har måttet vinke farvel til profiler som Marco Verratti og Claudio Marchisio.

LYON, FRANCE - JUNE 13: Romelu Lukaku of Belgium shakes hands with manager Marc Wilmots after substituted during the UEFA EURO 2016 Group E match between Belgium and Italy at Stade des Lumieres on June 13, 2016 in Lyon, France. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Marc Wilmots (Photo: Getty Images)

I går vandt de dog 2-0 over netop Belgien, og pludselig kender man dem igen. Er det nu et hold, man skal til at regne med i år? Det mener Belgiens landstræner Marc Wilmots tilsyneladende ikke:

Italien spillede kun på omstillinger. De spillede ikke rigtig fodbold, og når alle bare står tilbage, så bliver det svært for os. Vi spillede meget bedre i anden halvleg, men det var stadig ikke nemt mod Juventus-blokken i forsvaret (Bonucci, Chiellini og Barzagli, red.).

Wilmots kunne se sit holds store profiler spille en dårlig kamp, og det var han den første til at indrømme.

Lukaku havde ikke en god aften, og De Bruyne kan spille bedre også. Men det her er ikke tiden til at snakke om det.

Belgien har nu 5 dage til at komme sig over nederlaget inden Irland venter i Bordeaux. Italien skal forsøge at tage brodden af Zlatan på fredag.