Selvom vi i øjeblikket har mest fokus på landsholdene, der er ved at kvalificere sig til VM næste sommer, fortsætter alverdens medier stadig med at spytte brandvarme rygter ud om alverden store stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er den gal igen i London klubben Chelsea. For klubbens Eden Hazard har i et interview med det spanske medie, Club Call, indrømmet, at han lige nu er glad i Chelsea. Derudover vil han dog ikke udelukke et skifte til La Liga i fremtiden. En stor liga, der kunne ville have gavn, af at få et så stort navn til, som Hazard er.

 

Hazard har dog været skadet siden juni måned og derfor har han endnu ikke spillet en Premier League kamp for sidste års mestre. Ellers blev han igennem hele sommeren rygtet sammen med et skifte væk fra London, i sær Real Madrid var interesseret i den brandvarme kantspiller, der kan erstatte en underpræsterende Gareth Bale.

Chelsea v Sunderland - Premier League

Hazard har dog udtrykt et ønske om at blive hos Conte og vende tilbage hurtigst muligt, og hjælpe holdet med at vinde ligaen endnu et år. Ligeledes forventes det også, at klubben vil præstere godt i Champions League i år efter de ikke var med i sidste sæson.-

– Lige nu er jeg bare meget glad i England. Jeg er meget glad for at være på en af verdens bedste hold, men den spanske liga er speciel. Hvorfor ikke – en dag? Men med et sagt, er jeg lige nu her, og jeg vil jeg gerne blive.

Men Zinedine Zidane, der er manager for Real Madrid, er eftersigende stor beundrer af Chelseas nummer 10, han har sagt, at hvis han kan spille bedre i længere tid af gangen, er han bestemt et muligt indkøb for klubben.