Den belgiske angribers mål mod Sunderland i går, gør at han er klubbens all-time målscorer i deres tid i Premier League.

AF KRSTIAN PARIS

Romelu Lukaku scorede han 60. mål i går mod Sunderland, i en kamp de blå fra Liverpool vandt med 2-0 på hjemmebane. Lukakus scoring har derfor gjort ham til Evertons mest scorende spiller i klubbens historie i Premier League.

Et enkelt mål mangler Lukaku dog før han kan kalde sig ene mand på toppen. I øjeblikket har han scoret lige så mange mål som klublegenden Duncan Ferguson, hvilket betyder, at belgieren blot skal nette en gang mere i sæsonen, før han er alene i front. En præstation, der er meget sandsynlig, eftersom Everton stadig har 10 kampe tilbage i denne sæson.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Desuden klarede Lukaku denne milepæl langt hurtigere end legende Ferguson. Lukaku skulle kun bruge 129 kampe for at scoret 60 gange, hvilket Ferguson først gjorde efter 239 kampe.

Med en alder på kun 23, ser Lukaku ud til at udbygge den føring med mange kasser endnu, og hvem ved, hvor det stopper. Det første Koeman og co. skal sikre sig er dog, at Lukaku stadig er at finde på Goodison Park, når den nye sæson begynder efter sommerferien. En præstation der kan synes ret svær, eftersom rygterne om belgierens fremtid er mange.

Lukaku har indtil videre i denne sæson scoret 17 mål, hvilket lader ham være på en delt førsteplads på topscorer listen med Alexis Sanchez. Lige i hælene følger dog spanske Diego Costa, der i øjeblikket er i topform.