Den franske landsholdsspiller Hatem Ben Arfa har fundet en ny klub. Han blev nemlig fristillet af PSG denne sommer. 

Det var nok ikke nogen stor overraskelse, at Ben Arfa ikke havde nogen fremtid i franske PSG. I sidste sæson spillede han nemlig ikke et eneste minut i den franske liga Ligue 1.

Derfor var det også naturligt for ham, at forlade Parc de Princes denne sommer. I stedet er han skiftet til den franske klub Rennes på en fri transfer.

Faktisk havde Ben Arfa adskillige klubber, der tilbød ham en kontrakt. Deriblandt franske Nice, der også var ude efter den tidligere Premier League spillers signatur.

Den 31-årige franskmand skifter til Rennes efter to mislykkede år i den franske hovedstad. Han skriver under på en et-årig kontrakt med Rennes. Dog med mulighed for at forlænge den yderligere med 12 måneder.

 (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den tidligere Newcastle og Nice spiller spillede ikke eneste gang for PSG i den franske liga i sidste sæson.

“Jeg lærte en del. Det var rigtig glad for i mine to år i Paris. I dag er jeg en stærkere mand, både fysisk, men også psykisk og mentalt. ”

Ben Arfa blev tidligere på sommeren kædet sammen med et skifte til Nice og andre klubber. Han valgte dog i sidste ende Rennes. Han vil blive præsenteret for fansene i dag søndag.

“Jeg havde en masse krav til min nye klub. Blandt andet var Europa League vigtigt for mig. Det vigtigste var dog, at Stade Rennes er gået fra en mindre klub til nu at være en reel faktor i fransk fodbold. Der var dog også Nice, der ville have mig. Men det er sgu lidt svært at gå tilbage til sin ekskæreste, forstår i? ” jokede franskmanden til pressekonferencen.