Det danske evighedstalent, Nicklas Bendtner, kan afsløre at det nylige managerskifte i Nottingham Forrest havde afgørende betydning for hans skifte til Rosenborg.

Onsdag eftermiddag blev Nicklas Bendtner præsenteret som ny spiller i Rosenborg på et pressemøde fra Spanien, hvor den Trondheim-baserede klub i øjeblikket er på træningslejr som optakt til den norske liga, der begynder i midten af marts efter en længere vinterpause.

På pressemødet afslørede den tidligere Arsenal og Juventus-angriber blandt andet, hvorfor han søgte væk fra England og hans tidligere klub, Nottingham Forrest:

“Jeg har ikke haft i overvejelserne at vende hjem til Superligaen. I første omgang kiggede jeg ikke på et skifte væk, men et managerskifte gjorde, at jeg blev nødt til at tænke over tingene. Jeg blev overbevist om, at det kunne være det rigtige for mig, så snart Rosenborg var i telefonen.”

Norsk fodbold har ikke det bedste ry i Danmark og med kedelige Drillo-tendenser er det ofte en liga, som Danmark ser ned på. Dette blev Bendtner også spurgt ind til:

“Man ser ned på mange ting i dansk fodbold. Jeg føler selv, det kan blive et skridt fremad for mig. Hvis du som angriber scorer mål, er du glad.”

Den 29-årige angriber har kontrakt med Rosenborg frem til vinteren 2019.