FC København forlænger ikke aftalen med Nicklas Bendtner. Ståle Solbakken siger, at han har været tilfreds med angriberens indsats for klubben. 

Det blev kun til en håndfuld måneder for Nicklas Bendtner i FCK-trøjen. De danske mestre melder i dag ud på klubbens hjemmeside, at man har valgt ikke at forlænge aftalen med den 31-årige angriber, der kom til i det tidlige efterår.

Ståle Solbakken er dog godt tilfreds med den tidligere danske landsholdspillers indsats i den hvide trøje. Han har leveret en god indsats – også uden for banen. 

”Han har været en mønsterelev og hjulpet truppen og de unge spillere i hverdagen med sin erfaring som fodboldspiller og sit gode humør. Han har nok haft en fornemmelse et stykke tid om, hvilken vej det gik, men han har tacklet det topprofessionelt,” siger nordmanden til fck.dk. 

Ståle Solbakken understreger, at Bendtner har været en god holdkammerat og har bidraget positivt til holdånden, selvom han nok har været skuffet over ikke at opnå mere spilletid. 

”Vi har været glade for at have Nicklas på holdet og i hverdagen, men han har været lidt ramt i forhold til spilletid af konkurrencen og af skader. Vi har løbende haft gode og ærlige snakke, og vi var også enige om, at det kunne være svært for Nicklas og hans motivation fortsat at få begrænset spilletid fremover.”

Solbakken fortæller, at han regner med, at Dame N’Doye, såvel som Pieros, Santos og Daramy vil udgøre offensiven nu, mens Jonas Wind snart er klar igen og vil skærpe konkurrencen i angrebet endnu mere. 

Nicklas Bendtner siger til fck.dk, at han hele tiden har været indforstået med præmissen for hans ophold i klubben. Samtidig understreger han, at han er glad for den måde, han er blevet behandlet på – både af Ståle Solbakken og folk i klubben generelt. Men han er selvfølgelig skuffet over, at det ikke blev til mere tid og spilletid for københavnerne. Hvad fremtiden bringer for den lange angriber, ved han ikke. Måske indstiller han karrieren, siger han. 

”Nu vil jeg tænke mig rigtigt godt om i forhold til min fremtid og mærke grundigt efter, om jeg skal forsøge et nyt eventyr i fodboldverdenen eller sige stop og tage hul på nogle nye eventyr i tilværelsen.”

Læs mere om AGF på KSDH.nu.