The Sun fortæller nu at Manchester United er i førersædet, i jagten på Benfica-spilleren Victor Lindelöf. Dog fortæller Lindelöf at han er glad hos Benfica.

Af Lasse D. Drescher

The Sun fortæller nu at Manchester United, fortsætter deres jagt på Benfica-spilleren Victor Lindelöf. Den 22-årige svenskers agent har givet medierne endnu mere at skrive om, efter at han var kort og kontant i hans udmelding.

Victor Lindelöfs agent udtalte følgende til The Sun:

“Der er ingen røg, uden at der er ild.”

Det er kort og kontant, og det kan blive fortolket på flere måder. Men mon ikke, at det betyder, at det ikke bare er rygter. AC Milan skulle også være på jagt efter Benfica-spilleren, men de fleste medier mener at José Mourinh og United, er i førersædet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Victor Lindelöfs agent udtalte senere følgende:

“Jeg vil ikke kommenterer yderligere på, hvilke klubber der viser interesse, men det er nogle store klubber rundt omkring i Europa. Vigge (Victor’s kældenavn) nyder virkelig tiden hos Benfica, og han kæmper for at forbedre sig, hver eneste træning.”

For nyligt kom Victor Lindelöf, selv på banen, læs udtalelsen fra Lindelöf længere nede.

Victor Lindelöf udtaler følgende til The Sun:

“Det er klart, at mange klubber vil have mig, og der er mange rygter og mange samtaler. Rygterne går på, hvilken klub der ville passe mig bedst, men jeg er glad her i Benfica. Men kommer det rigtige bud, er jeg ikke sikker på, at jeg kan afslå”

Læs også: Medie: Liverpool vil have Celtic-talent til Anfield