Den mexicanske Benfica-angriber Raul Jimenez rygtes væk, og mod Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Squawka skriver at der er en Premier League-storklub som jagter Benfica-angriberen Raul Jimenez. Den mexicanske angriber har været meget velspillende, og derfor forventes det også at der er flere klubber som vil vise interesse.

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Den Premier League-storklub som har vist stor interesse, er Liverpool. Det forventes at Jürgen Klopp vil have en solid angriber til Anfield.

Den 26-årige angriber har i den seneste sæson lavet syv mål og fire assist i den portugisiske liga. Det skal dog understreges, at Raul Jimenez blot spillede 19 kampe. Så angriberen fik altså ikke chancen hele sæsonen.

Squawka skriver at et portugisisk medie forventer, at Benfica-stjernen vil koste omkring 340.000.000 kroner at hente væk. Det portugisiske medie forventer at der vil være flere klubber, som vil være med i jagten på angriberen.

Raul Jimenez udtaler følgende til ESPN:

“Premier League er en super league, men vi bliver nødt til at vente. Jeg smækker ikke nogle døre, men vi må se hvad der sker. Jeg er stadig hos Benfica. Nu kommer der en god ferie, og så skal vi se på hvad der så skal ske.

Jeg har selvfølgelig læst lidt, om hvad der bliver skrevet. Men jeg har fokuseret på landskampene i de seneste uger, og der er ikke andet for end at vente og se hvad der sker.”

Læs også: Liverpool smider prisskilt på Coutinho: Europæisk gigant står klar