Rafael Benitez er ikke helt tilfreds med, hvordan transfervinduet har forløbet i Newcastle United, men erkender, at der er svære vilkår for klubben i et stærkt marked.

VERONA, ITALY – MARCH 15: Head coach of SSC Napoli Rafa Benitez looks on during the Serie A match between Hellas Verona FC and SSC Napoli at Stadio Marc’Antonio Bentegodi on March 15, 2015 in Verona, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Newcastle har denne sommer hentet fire spillere til klubben: Jacob Murphy, Christian Atsu (der dog også var tilknyttet klubben på en lejeaftale i sidste sæson), Florian Lejeune og Javier Manquillo. Klubbens manager, Rafael Benitez, er dog ikke helt tilfreds.

Newcastle spiller comebackkamp til Premier League mod Tottenham. Det sker søndag. Det sker klokken 14.30 hjemme på St. James Park. I sidste sæson spillede klubben i The Championship, men formåede at rykke op med det samme igen.

Benitez føler ikke, at truppen er blevet forstærket nok.

LÆS OGSÅ: Høje ambitioner: DBU vil have endnu et EM til Danmark

– Jeg er ikke tilfreds, men samtidig er det en udfordring for mig. Jeg vil gøre mit bedst, siger den tidligere Real Madrid-træner til Sky Sports.

Det er især priserne, som volder klubben problemer. Det indrømmer Benitez.

– Det er meget svært, de (priserne, red.) er sindssyge. Vi tabte kampen om nogle spillere i starten, og det betaler vi så prisen for nu. Forhåbentlig kan vi finde nogle løsninger og få hentet det, vi mangler.

– Jeg er ikke helt tilfreds med det, vi har gjort, men jeg vil gøre mit bedste på at ændre det. Jeg arbejder rigtig hårdt med folkene i klubben for at forbedre det materiale, vi har i øjeblikket.