Newcastles træner, Rafa Benitez, fortæller, at han har planer om at arbejde som træner, indtil han er 70, og han gerne vil have en chance for at vinde Champions League-trofæet igen.

Rafa Benitez
Foto: Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Benitez’ fremtid hos Newcastle er endnu uvis, da den 59-åriges træner udløber 30. juni i år. De to parter er endnu ikke kommet frem til en kontraktforlængelse.

“11 år mere som træner ville være fint. Du kan se Roy Hodgson (den 71-årige træner fra Crystal Palace), stadig er aktiv,” fortalte Benitez på et pressemøde forud mod opgøret mod Southampton i Premier League i dag, lørdag.

“Jeg kan godt lide at træne hold og at rådgive spillere, så jeg er glad for det, jeg laver.

Vi er fremadtænkende. Min stabmedlemmer er unge og vi tænker altid på, hvordan vi kan forbedre tingene.”

LÆS OGSÅ: Tidlig Juventus-exit for Cristiano Ronaldo? Nu svarer han selv på rygterne

Benitez ankom til Newcastle i foråret 2016, men kunne ikke forhindre holdet i at rykke ned fra Premier League i sin første sæson.

Han hjalp dog klubben til oprykning i den efterfølgende sæson. Derudover blev det til en 10. plads i sidste sæson, og det er holdets højeste slutplacering siden 2011/12-sæsonen.

Spanieren vandt Champions League med Liverpool tilbage i 2005. En turnering, han gerne vil vinde igen, fortæller han.

“Jeg vil gerne kæmpe med om trofæer. Det bedste trofæ at vinde er Champions League. Jeg vil gerne have muligheden for at vinde det igen inden for de komende 11 år,” afslutter Benitez.

LÆS OGSÅ: Ikonisk øjeblik: Her får Tottenham-stjerne at vide, at han ikke kan spille i Champions League-semifinalen