Karim Benzema har ikke været målfarlig for Real Madrid i en længere periode, og derfor forventes det at han kan blive erstattet. Manden som formentlig kan erstatte Karim Benzema, er Inter-stjernen Mauro Icardi.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Corriere dello Sport skriver at Real Madrid har stor interesse, i Serie A-stjerne. Det er Inter Milan-stjernen Mauro Icardi, som rygtes væk fra den italienske klub da der er interesse fra Real Madrid.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Den 24-årige argentinske stjerne forventes at koste rigtig mange penge, at hente væk fra Inter Milan. Men det tyder på at La Liga-storklubben Real Madrid, er klar til at betale prisen som det koster at sikre sig Icardi.

Real Madrid har ifølge flere medier forsøgt at finde sig en ny angriber, i løbet af den seneste lange periode. Det tyder nemlig ikke på at franske Karim Benzema er tilfredsstillende, og derfor bliver han formentlig erstattet.

Mauro Icardi har en frikøbsklausul i hans kontrakt med Inter Milan, og den er ikke ligefrem lavt sat. Den ligger nemlig ifølge mediet på omkring 825.000.000 kroner. Det er så det beløb som Real Madrid formentlig er klar til at betale.

Karim Benzema har skuffet i denne sæson, hvor det blot er blevet til fem scoringer i løbet af 20 kampe. Hvilket ifølge mange ikke er tilfredsstillende af en så velkendt og velbetalt angriber som den franske angriber.

Er den målfarlige argentinske stjerne de mange penge værd?

24-årige Mauro Icardi har i denne sæson spillet 22 kampe for Inter Milan, hvor det er blevet til 18 mål. Det er helt tydeligt at Mauro Icardi er målfarlig, og det har han været igennem de seneste par sæsoner.

Mauro Icardi forlod tilbage i 2013 Serie A-klubben Sampdoria, for at skrive under med Inter Milan. Det skifte har været en god ting for Mauro Icardi, som nu er blandt de bedste angribere i Serie A og i verden.

Læs også: Arsenal-spiller er millimeter fra skifte til PL-konkurrent