Angriberen har forklaret hvilket ‘hårdt slag’ det var for ham, da skiftede Ligue 1 ud med Real Madrid og Bernabeu. Han mener også, at kun 18- årige Mbappe er for ung til at følge i Benzemas egne fodspor og skifte klub allerede. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det er måske kun begyndelsen af April, men 2017 har allerede været en sand hvirvelvind for Kylian Mbappe. Han har bestået eksamen og er gået fra at være en ung angriber med stort potentiale, til en fransk landsholdspiller. Han har etableret sig selv som en af de bedste i ligaen ved at score to basser mod selveste Man City, og ved at hjælpe Monaco til kvartfinalen i Champions League.

Radamel Falcao er ikke mere det hotteste navn i klubben, men det er nu kun 18-årige Mbappe. I går mødte PSG og Monaco hinanden i finalen i den franske pokalturnering, hvor PSG løb sejrrigt ud af opgøret med hele 4-1.

For kun en måned siden var Mbappe et ukendt talent, for de fleste, der ikke følger Ligue 1 tæt, men nu er en på vippen til at være holdets største stjerne.

Legenden Thierry Henry er en naturlig sammenligning, taget deres spillestil og opvækst i betragting, og legenden kommenterede Mbappe landsholdsdebut med ‘oh la la’. Debutten gjorde ham til den yngste spiller for landsholdet siden 1955.

“Vi ved alle, at han før eller siden vil ende i Real Madrid eller Barcelona eller i klub i den kaliber, ” indrømmede Mbappes holdkammerat Fabinho til et fransk medie.

Kylian Mbappe Isco France Spain Friendly 28032017

Der kan herske en lille tvivl om hvorvidt den unge, alsidige brasilianer har ret i sine udtalelser, men for spillerens bedste er det nok bedst, at blive mindst en sæson til i franske Monaco.

Benzema udtaler til Real Madrids egen medie: “Jeg mener ikke, at man skal forlade klubben for tidligt. Tingene går i øjeblikket godt, men en dag vil tingene ikke gå så godt, og det er et problem. 

Benzema, der taler af erfaring, da han selv skiftede til Madrid som 21-årige efter et par gode sæsoner i hjemklubben Lyon. Benzema har nu spillet fire hele sæsoner i klubben, og der herske tvivl om angriberens fremtid i klubben.