Tottenham er ligesom alle andre fodboldklubber godt i gang med sæsonen. Alligevel florerer der i medierne historier om nogle af deres spillere. 

Det handler om Tottenham-forsvaren Toby Alderweireld, der i sommers var meget tæt på at skifte væk fra den engelske hovedstad. Angiveligt… for nu insisterer belgieren nemlig på, at det ikke var ham, der tog det første skridt. Ja, faktisk ville han slet ikke væk fra Nordlondon, slår han fast.

Han afslører også han, at ikke var i nærheden af at skrive under med en anden klub. Alderweireld, der har under et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, fordi de to parter ikke kan blive enige om en kontraktforlængelse. Klubben kan dog vælge at aktivere en 12 måneders forlængelse af Alderweirelds kontrakt. På den måde skal de først snakke kontrakt til næste sommer.

Den belgiske midtstopper blev i sommers sat i forbindelse med blandt andre Manchester United. I stedet endte det med, at landsholdsspilleren blev i Spurs.

.(Photo by VI Images via Getty Images)

“Alle sagde hele tiden, at det var mig, der ville væk fra Tottenham. ” slår Alderweireld fast til Sky Sports News.

Han fortsætter: ” Og det er altså ikke sandt. Jeg forstod nemlig hurtigt, at Tottenham ville beholde mig. Derfor blev jeg nødt til at kæmpe mig tilbage på holdet. Det har været en kæmpe sejr for mig, at være tilbage på førsteholdet igen.

Lige nu prøver jeg bare på at hjælpe Tottenham så godt jeg kan med mine kvaliteter. ”

Alderweireld sad på bænken i den første kamp i sæsonen for Tottenham mod Newcastle. Siden da har han startet inde i hver eneste kamp for the Spurs.

Klubben vandt den første, men helt så godt gik det ikke mod Watford. Lige nu kigger de fremad mod weekenden, hvor de møder Liverpool på Wembley i morgen lørdag.