Diego Costa er blandt de mest omdiskuterede og rygtede spillede hele denne sommer. Flere gange har det været nævnt, at han skulle på vej væk fra sin klub Chelsea, men ligelidt har det betydet og den dag i dag er han stadig at finde på Chelsea lønningsliste. Han spiller dog ikke kampe for førsteholdet og den beslutning synes Fabregas er forkert. Læs, hvad han mener lige her: 

Af David Paris 

Cesc Fabregas der spiller midtbane for London-klubben Chelsea mener, at det var en forkert beslutning at lukke landsmanden Diego Costa ude af holdet og lade ham træne med Atletico Madrid, som Costa gør i disse dage. Costa har, ifølge flere medier, raget uklar med træner Antonio Conte og nægtet at adlyde ordrer. Af den grund skulle den tidligere Juventus-træner have nægtet at bruge angriberen på banen og i stedet købte man i transfervindue spanieren Alvaro Morata i Real Madrid.

The Blues’ midtbanespiller Fabregas fortalte til den spanske avis, Marca, tidligere på dagen, forud for opgøret i Champions League mod netop Atletico Madrid følgende om Costa-sagen:

Det er synd for ham mere end nogen anden. Diego vidste, at han ved at underskrive med Atletico ikke kunne spille før et par måneder. Det har været en vanskelig situation for ham, for Chelsea. Det har været forkert. Costa vil altid være en ven og ikke en rival. I de seneste år har der som en ren angriber ikke været nogen bedre end ham. Han kendter til min måde at spille fodbold på, han læste mine afleveringer før nogen anden og forudså, hvor han skulle løbe hen. 
Han giver også meget til omklædningsrummet. Han er ikke kun Diego, der ses på banen. Han er en karakter, der stærkt hjælper til i gruppen.”