Et af de stærkeste hold ved dette VM, Belgien, møder mandag aften Panama i hvad, der nok bliver en overbevisende sejr til favoritter fra Europa. 

Belgien begynder deres VM om meget kort tid, når de møder sydamerikanerne fra Panama, der ikke kan siges at være særlig godt kørende.

De spiller deres første slutrunde nogensinde og at komme hertil for dem er en flot præstation. Deres drømme bliver desværre formentlig knust i aften.

Seneste odds

I første runde for Belgien kan du på Bet365 få sejr til dem på odds 1,18, hvilket ikke er særlig meget.

Logisk nok er Panamas odds for at vinde kampen, derfor meget høje. Det er faktisk sjældent, at man ser et fodboldhold have så dårlige(!!) odds for at vinde kampen. Du får Panama sejr på Bet365 til odds 21.00

(Foto by Xavier Laine/Getty Images)

Vi har allerede denne sommer set adskillige mærkværdige resultater – i særdeleshed de uafgjort resultater. Du får uafgjort mellem Belgien og Panama til odds 7,5 på Bet365.

Nyheder for holdene

Belgien har hverken Thomas Vermaelen eller Vincent Kompany til rådighed i denne kamp. Dog forventes det, at Spurs duoen Jan Vertonghen og Toby Alderweireld starter som midtstoppere i kampen.

Analyse

Få trupper i Rusland har så meget kvalitet og talent som Belgien har. Dog har de ikke altid fået det til at lykkedes på landsholdet. Vi kan dog ikke komme uden om, at Roberto Martinez’ offensiv med Hazard i spidsen bliver noget nær umuligt at stoppe og dæmme op for.

Betting tips

I venskabskampene har Belgien slået Saudi Arabien med 4-1, Egypten, 3-0 og Costa Rica med 4-1.

Panama er på samme niveau somme de hold og det, at Belgien vinder med 2 mål er ikke helt usandsynligt. Det odds går for 2.38.

Andre spiler kan dog være, at Belgien vinder begge havlege til odds 2.20. Det lidt mere sikre er dog, at Belgien scorer i begge halvlege til 1.80.,