Her er en oversigt, hvad oddsene for Eden Hazard s fremtid er. Han har adskillige muligheder og her kan du bette på dem alle sammen! Og vinde masser af penge! 

At blive i London vil betyde, at den belgiske stjerne ikke kommer til at spille i Champions League i næste sæson. Derfor er det nok mest sandsynligt, at han skifter til de europæiske mestre fra Real Madrid.

Spanierne ser nemlig ud til at hente Hazard efter de i sidste uge solgte deres stjerne, Cristiano Ronaldo, til Juventus. Det siger bookmakerne i hvert fald.

Portugiseren skiftede til Serie A mestrene for omkring 900 millioner kroner. Derfor den spanske hovedstadsklub på jagt efter en spiller, kan overtage hans rolle i klubben.

SportPesa giver pengede 1.25 gange igen, hvis Eden Hazard skifter London ud med Madrid.

Hazard har tilbragt de sidste seks sæsoner i Premier League og det er blevet til to ligatitler.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Den 27-årige kantspiller har længe været et transfermål fra Los Blancos. Nu er interessen dog blusset op igen, da Ronaldo jo har forladt den spanske hovedstad. Det er i hvert fald mere sandsynligt end det længe har været.

Samme medie siger, at de vil give pengene tre gange igen, hvis belgieren bliver i Chelsea i stedet. Klubben har netop fyret Conte og den mest sandsynlige nye manager er nok en anden italiener; Sarri, der tidligere var i Napoli.

Klub efter sommertransfervinduet Odds
Real Madrid 1.25
Blive i  Chelsea 3.0
Paris Saint-Germain 9.50
Barcelona 15.0
Manchester City 23.0

På samme måde er Real Madrid også under en ny ledelse efter Zinedine Zidane før slutrunden sagde op. Meget overraskende efter franskmanden havde vundet CL tre gange i træk – som den første nogensinde.

I stedet bliver den nye manager Spaniens tidligere landstræner Julen Lopetegui.