Spurs angriberen Harry Kane fik lige akkurat ikke sidste sæson Gyldne Støvle. Det var to mål det drejede sig om… 

Derfor er englænderen nok mere end opsat på at få prisen i den kommende sæson. Han er jo trods alt lige blevet VM-topscorer.

Hvis han kan fortsætte målstrømmen fra sommerens fodboldfest i Rusland, ja, så kan han formentlig skrive the Golden Boot 18/19 på CV’et næste år til maj.

For dem, der ikke helt husker det, så vandt Kane akkurat ikke. Det var nemlig Liverpools talismand, Mohamed Salah, der løb af med prisen. Bare to mål foran den engelske landsholdsangriber.

Hvis I tror på, at han kommer til at lave flest mål i den kommende sæson, så ligger oddset på 2. 88.

Kane uheldig

Selvom han godt nok ikke vandt den prestige fyldte pris så lavede han altså hele 30 mål i sidste sæson. At kunne gentage sådan en bedrift et år efter skulle være nok til at vinde prisen og slutte som Premier League topscorer.

Et antal på 30 mål på en sæson havde betydet, at han ville have vundet prisen i 20 og af de 26 sæsoner som der er blevet spillet i Premier League. Nu var det jo kun Mohamed Salah, der forhindrede Kane i at vinde.

Kane har alt i alt lavet 108 mål i 150 kampe for London klubben. Den engelske kaptajn forventes at fortsætte fra hvor han slap under sommerens VM slutrunden. Det første han og Tottenham skal gøre er at vinde over oprykkerne fra Newcastle United, der kommer på besøg i sæsonens første Pl-kamp.

Hvis Kane igen laver lige så mange mål, kan det også betyde, at Tottenham endelig vinder en eller anden form for titel. Det hungrer både spillerne og trænerne i klubben i hvert fald efter. De har nemlig de seneste par sæsoner spillet bedre fodbold end nogensinde før.