Nogle gange bringer vi artikler, der guider dig til de bedste odds. En luksus så du kan vinde penge på at sidde der hjemme og se fodbold. Ja, selv tak min ven. 

Det her er nok det bedste odds du har fået i lang tid. Og her er forklaringen.

Først og fremmest skal vi have slået fast, hvem vi skal lægge penge på.
Og det er altså Premier League klubben Liverpool. Odds på, at Jürgen Klopps tropper vinder den bedste engelske række ligger på 2.75. Og det er et gave odds – mener vi. Her er hvorfor.

Liverpool er pt den eneste klub, der har maksimum point i den bedste engelske række. I weekenden slog de stenikkert Southampton og det betyder, at de nu ligger alene i spidsen af Premier League.

(Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

Manchester City har ellers hele sæsonen været favoritter. Og det er de faktisk også – hvis man altså skal tro bookmakerne. Oddsen på Manchester klubben ligger på 1.73 efter de slog Cardiff City med hele 5-0.

En anden konkurrent er Tottenham. Odds på dem ligger lige nu på 41. Manchester United har det samme odds efter de heller ikke formåede at få alle tre point i weekenden. De spillede uagjort med Wolverhampton, 1-1.

Odds på Arsenal ligger endnu højere. Det er helt op på 51 gange igen. De vandt stensikkert 2- 0 over Everton i weekenden.

Det kan godt være, at oddset på Liverpool ikke er det laveste og de i bookmakernes øjne ikke er favoritter. Men det er de. De havde en eminent sidste sæson og formen ser ud til at fortsætte. De er alene i toppen af Premier League og vi foreslår, at slå til nu og lægge en skilling på Merseyside klubben. Oddset bliver nemlig kun lavere.