Penge er og bliver en større og større faktor i moderne fodbold. Alle de store klubber, bygger deres trupper ud fra pengepungen og egen avls spillere, der når hele vejen til førsteholdet er sjældnere og sjældnere.
Her er en oversigt over de klubber, der indtil videre, har brugt flest penge. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Huddersfield Town – 350 millioner

Derby County v Burton Albion - Sky Bet Championship

Klubbens transferrekord var tidligere på 18 millioner, men det er altås belvet overgået denne sommer. Klubben har slået rekord med købet af Laurent Depoitre for 35 millioner, ligesom Tom Ince er kommet til fra Everton. Ligeledes er angriber Steve Mounie også blevet en del af truppen.

3. Roma – 550 millioner

fbl-FBL-WC-2018-NED-FRA

Sluttede bare fire point fra Juventus der vandt Serie A. Derfor er det også forståeligt,at klubben vælger at spendere lige det sidste for at satse på at vinde ligaen næste sæson og sluttede Juventus’ dominans.

Frederico Fazio og Bruno Peres er blevet gjort permanente, mens Lorenzo Pellegrino er kommet til sammen med Rick Kardsdorp.

2. Everton – 750 millioner

Ajax Amsterdam v FC Schalke 04 - UEFA Europa League Quarter Final: First Leg

Everton startede sommeren med at hente Jordan Pickford -den dyreste engelske keeper nogensinde – for omkring 250 millioner. Ligeledes kom Ajax’ kaptajn Davy Klaassan til for omkring 240 millioner.

Unge angribere som Henry Onyekuru – lige nu udlånt til Anderlecht – og Sando Ramirez er kommet til for 120 millioner. Sidst men ikke mindst er Michael Keane kommet til for ca 250 millioner også.

1. Milan – 800 millioner

FBL-CONFED-CUP-MATCH10-NZL-POR

Jistorisk set er Milan en fodboldgigant for sig selv, men over de sidste par år har vi blot set klubben dale mere og mere i Serie A.

Nye ejere er i denne sommer kommet til og de har pengepungen fyldt. Og stort skal der også investeres, hvis klubben igen skal kæmpe med om Serie A titlen og måske gøre sig gældende i Champions League også.

Mateo Mussachio er kommet til fra Villarreal for 150 millioner, ligesom venstre back Ricardo
Rodriguez. Senere er angriberen Andre Silva kommet til for ca 330 millioner sammen med
Hakan Calhanoglu for omkring 170 millioner.