Paulo Dybala

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

Den lynhurtige argentinske angriber Paulo Dybala scorede sig vej ind i hjerterne på de mange tusind Palermo-fans, da han første gang i 2012 scorede for klubben. Mange mål blev det ikke til i den lyserødetrøje, men så købte Juventus den lille angriber sidste sæson, og efter en enkelt sæson havde han nettet  20 gange. Imponerende! Desuden lød overgangssummen på 290 millioner kroner.  

Filippo Inzaghi

Milan's headcoach Filippo Inzaghi looks on during the Italian Serie A football match Palermo vs Milan at Renzo Barbera Stadium in Palermo on April 4, 2015. AFP PHOTO / MARCELLO PATERNOSTRO

Inzaghi lavede et noget kontroversielt skifte i 2001, da han byttede Juventus ud med AC Milan. Den Gamle Dame, som Juventus også kaldes modtog 325 millioner kroner for den dengang 28-årige angriber, og det selvom han var relativ gamle, skulle det vise sig at være et røverkøb for AC Milan. Angriberen, der også bankede mål ind for det italienske landshold spillede nemlig i klubben i de næste 11 år og var en væsentlig årsag til AC Milan store succes midt i 00’erne.

 Gonzalo Higuain

NAPLES, ITALY - MAY 14: Gonzalo Higuain of Napoli celebrates his team's second goal during the Serie A match between SSC Napoli and Frosinone Calcio at Stadio San Paolo on May 14, 2016 in Naples, Italy. (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Higuains skifte til Napoli for tre år siden, i 2013, indbragte den spanske kongeklub, Real Madrid 336 millioner kroner, hvilket er nok til at give angriberne en plads på listen. Dengang blev han anset som overflødig og skiftet til en lidt mindre klub som Napoli synes at være det rigtige for den i dag 29-årige argentiner.

Pavel Nedved

Juventus' director Pavel Nedved gestures before the start of the UEFA Champions League football match Juventus vs Malmo at "Juventus Stadium" in Turin on September 16, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Pavel Nedved kendes af mange som en af de bedste midtbanespiller verdens nogensinde har set. Det omdømme skabte tjekken sig i sine mange år på Juventus’ midtbane. Men selve skiftet til Juve, som klubben også blot kaldes, var en dyr affære, og de måtte af med hele 365 millioner kroner til Lazio i 2001. 250 kampe, 50 mål og flere assists end der kan tælles blev slutresultatet for den i dag 43-årige pensionerede fodboldspiller, for sin otte år i den italienske klub.

Gianluigi Buffon

buffon

Der er ikke mange der er klar over det. De fleste tror, at Buffon altid har spillet i Juventus, men faktisk spillede den italienske målmand de første år af sin karriere i Parma. De modtog hele 465 millioner kroner for ham, og dermed satte han rekord for verdens dyreste målmand. Nu er Buffon 38 år, anfører og en spillende legende i Juventus. Der er nok ikke mange der brokker sig over den dyre pris.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til  næste side