Den klub, der har handlet allermest i dette transfervindue i den italienske bedste række, Serie A, er nok Milano klubben AC Milan. Og de stopper ikke her. Se blot nedenfor, hvem de nu er interesseret i. 

AF KRISTIAN PARIS

Italienerne ser ud til at forsætte deres jagt på en ny angriber til truppen, der allerede er blevet markant forstærket denne sommer med en masse nydindkøb.

De mest prominente indkøb må nok sige at være Juventus’ Leonardo Bonucci, Franck Kessie og Andre Silva. Sidstnævnte er tiltænkt som angriber, men klubben er åbenbart ikke tilfreds med kun en ny angriber.

Hvis italienerne får et bud igennem på den colombianske angriber, Radamel Falcao, som de lige nu prøver at købe fra de franske mestre AS Monaco, vil de blive klubben 11. signing denne sommer.

Milan er desuden blevet sat i forbindelse med spillere som Pierre Emercik Aubameyang fra Borussia Dortmund, Florentinas Nikola Kalinic og Torinos Andrea Belotti, der alle er alternativer til angriberposten i klubben.

Falcao har senest spillet i Monaco, men var også tidligere i storklubber som Chelsea Manchester United i Premier League. I sidste sæson lavede han dog 21 mål  29 kampe for franskmændene.

. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Ligue 1 mestrene vil højst sandsynligt ikke sælge Falcao. Klubben har nemlig allerede solgt godt ud af deres arsenal af nøglespillere dette transfervindue. Siden sommerens begyndelse har de mistet stjerner som Benjamin Mendy, Bernardo Silva og Tiemoué Bakayok. Ligeledes rygtes stjerner som Fabinho, Kylian Mbappe og Thomas Lemar alle på vej væk fra klubben.

Falcao har tidligere selv afvist et skifte væk fra klubben, eftersom de kinesiske storklubber var interesseret i den colombianske landsholdsspiller.