West Ham-træneren Slaven Bilic, er glad og tilfreds med West Hams-truppens præstation i 2-2 kampen mod Liverpool, på Anfield.

Af Lasse D. Drescher

I en af weekendends mange Premier League-kampe, tog Liverpool imod West Ham, hjemme på Anfield. Det startede godt ud for hjemmeholdet, de kom først foran, men i sidste ende forlod West Ham Anfield, med et 2-2 resultat. De to West Ham-scoringer blev indkasseret af Michail Antonio og Dimitri Payet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

West Ham tabte i sidste runde 1-5 hjemm til Arsenal. Det var bestemt ikke et tilfredsstillende resultat for The Hammers, men mon ikke en uafgjort mod Liverpool har hjulpet lidt på troen.

Slaven Bilic udtaler følgende til Express, efter Liverpool-kampen:

“Jeg er selvfølgelig glad, for at vi viste karakter og fik et point. Vi tabte 5-1 i vores sidste kamp, mod Arsenal. Det kunne havde endt på samme måde i dag, hvis vi ikke havde været så stærke psykisk. Vi kunne have faldet helt sammen, men det gjorde vi ikke, vi kæmpede os tilbage i kampen.

Det er uden tvivl et godt, og vigtigt point vi har fået i dag. I de næste kampe skal vi møde Burnely og Hull, begge hjemmekampe. Der skal vi vise kvalitet, og styrke.”

Læs også: Conte: Derfor er Costa så vigtig