GENOA, ITALY - APRIL 17: Mario Balotelli of AC Milan gestures during the Serie A match between UC Sampdoria and AC Milan at Stadio Luigi Ferraris on April 17, 2016 in Genoa, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

GENOA, ITALY – APRIL 17: Mario Balotelli of AC Milan gestures during the Serie A match between UC Sampdoria and AC Milan at Stadio Luigi Ferraris on April 17, 2016 in Genoa, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Mario Balotellis karriere er på vej mod lidt lysere tider igen, efter han er skiftet til Nice, hvor han scorede to mål i sin debutkamp. Og nu har han også fået opkaldt et shot efter sig selv.

Det er Mario Balotelli selv, der har lagt billedet ud på sin Twitter-profil, og man må formode, at han har fået det tilsendt fra en fan, selvom det selvfølgelig ikke er utænkeligt, at han selv har været på bar.

Shottet består af kahlua, bailey og tequila og koster tre euro, der svarer til lidt over 22 danske kroner.

Den 26-årige italiener har dog fået ambitioner om, at han skal hyldes på andre måder for sit fodboldspil end at få et shot opkaldt efter sig. Han har blandt andet en drøm om at vinde Ballon d’Or, og han er sikker på, at det stadigvæk er muligt.

– Selvfølgelig. Det er ikke for sent. Jeg mener, at jeg allerede kunne have vundet den nu, men ved at arbejde hårdt til træning, kan jeg stadig komme til at vinde den i løbet af de næste to-tre år, siger Mario Balotelli ifølge bbc.com til Canal+.

Balotelli er desuden glad for at være kommet til Nice efter et ophold i Liverpool, som han ikke var særlig glad for.

– Det var den største fejl i mit liv. Udover fansene, som var fantastiske ved mig, må jeg være ærlig, og udover spillerne, som jeg havde det godt med, kunne jeg ikke lide klubben. Jeg havde to trænere, Brendan Rodgers og Jürgen Klopp. Som mennesker gjorde de ikke noget godt indtryk på mig. Jeg kom ikke overens med dem, sagde Balotelli inden hans debut for Nice til Canal+.